Personal Training

Personal Traineriltä saat tukea arjen hyvinvointiin, sekä elämäntavan muutokseen

Palvelu kehitetään omien tavoitteden mukaan, saat henkilökohtaista apua, jotta pääset haluamaasi tavoitteeseen.

Mahdollisuus oppia uutta sekä liikunnasta, että itsestäsi. Yhteistyön jälkeen pystyt varmasti jatkamaan treenaamista myös itsenäisesti.

Sitoudut treenaamaan, sillä sovit ajoittain yhteisiä treeniaikoja. (Treenit eivät jää perinteisesti väliin, kun investoit niihin.)

Treinerin kanssa on helpompi päästä maaliin, omissa tavoitteissa!!

Voit paremmin ja terveellisemmin.


Otappa siis puhelin käteesi ja kilauta PT:lle tai tule käymään meillä Fysio-Raumassa, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 4 26100 Rauma. 0458524919

Tavataan ja keskustellaan lisää.

 

Lisätietoja löydät www.ptjarkkoveijola.net

 

MIKSI PALKATA ITSELLEEN PT?

Tavoitteet ja tulokset sekä niihin pääseminen?

Monilla meistä on saattaa olla jokin tavoite, jonka haluamme saavuttaa. Tavoite voi joillakin olla yksinkertaisesti terve ja hyvinvoiva keho, kiinteä ja ryhdikäs vartalo tai vaikka triathlon. Harva tietää edes mistä aloittaa, jotta pääsisi haluamaansa lopputulokseen realistisella aikataululla ja turvallisesti? Investoimalla omaan valmentajaan säästät aikaa ja vaivaa sekä vältyt yleisimmiltä virheiltä joita matkan varrella voi sattua. Kaiken lisäksi itse tavoitteeseen pääsy voi olla vain muutaman kuukauden päässä! 

 

Vasta alkaja

Osa meistä saattaa olla pihalla kuin lumiukko miten tulisi liikkua, harjoitella ja syödä oikein. Jos tunnistat itsesi edellisestä lauseesta sinun kannattaa ehdottomasti harkita personal trainerin palkkaamista itsellesi. Hän osaa ohjata sinut miellyttävällä tavalla liikunnan pariin. Alussa on erittäin olennaista saada positiivisia kokemuksia liikunnasta, jonka kautta säännöllisyys on se seuraava luonnollinen askel. Tämän jälkeen oma tavoitteesi voi hahmottua ja konkretisoitua tarkemmin.

 

Kun mulla on niin paljon kaikkea muutakin (tekosyyt) 

Melkein kaikilla meillä on enemmän tai vähemmän hektinen arki ja stressitasot jatkuvasti tapissa. Edellä mainitut asiat ovat helppoja tekosyitä sille, että ei ehdi liikkua, syödä järkevästi ja nukkua riittävästi. Jos väität että sinulla ei ole aikaa treenata ja panostaa omaan hyvinvointiisi järkevällä ravitsemuksella sekä riittävällä unella, valehtelet. Priorisoit asiat vain eri tavalla elämässäsi ja olet kenties hyvä antamaan tekosyitä itsellesi. Monen kohdalla tähän auttaa se että on tilivelvollinen jollekin muulle kuin itselleen - esimerkiksi personal trainerille. Tämä saattaa olla sinulla se isoin ja tärkein askel, joka muuttaa elämäsi. Lopeta siis selittely ja päätä tehdä asialla jotain.

 

Nyt mä alotan uuden elämäntavan kesään asti, tai ehkä vappuna vois jo lopetella =)

Moni meistä tekee kerran tai useamman kerran vuodessa lupauksen ja päättää korjata elämäntavat kertaheitolla kuntoon. On tutkittu, että ihminen on valmis muttamaan itseään ja pitämään muutoksen keskimäärin noin 7-8vk. Tämä sama toistuu aina kaksi kertaa vuodessa - tammikuussa ja syyskuussa. Palkkaamalla personal trainerin sitoudut projektiin, jossa edetään askel kerrallaan kohti pysyvää muutosta sen sijaan että tähtäät tavoitteeseen, joka ei ole välttämättä realistinen kohdallasi. Siinä samalla saat itsellesi hyvän tsempparin joka ei jätä sinua pulaan vaan puskee sun kanssa eteenpäin kannustaen ja tsempaten. Pysyvyys ja pitkäjänteisyys ovat sellaisia asioita, joihin monella meistä ei ole omia eväitä olemassa. 

 

Esteet, kuten vammat tai eriasteiset kivut liikkessa

Monilla aktiivikuntoilijoilla on jatkuvia rasitusvammoja sekä kiputiloja jotka mahdollisesti voivat liittyä vääränlaisiin suoritustekniikoihin tai lievään ylikuormitustilaan. "No vähän tuntuu kipua siellä ja täällä, mut ten vaan vähä kevyemmin" Tää on aika usein se mihin homma tyssää. Kipujen tila kasvaa tai pitkittyy sekä samalla koko paranemisen aika pitkittyy. Tämä syö motivaatiota ja paljon. Se ei ole olennaisin asia peruskuntoilijalla etenkin jos kipu on vääränlaista ja rajoittaa täysipainoista harjoittelua. 

 

HEH, kyllä Mä tiedän mitä MÄ teen salilla ja miten syön!! BOOM =D

 Laaditko oman ohjelmasi aina www.pakkotoisto.com tai jostain netin syövereistä? Sinulla on ollut ammattikehonrakentajan 6-7 jakoinen "Super boost mega giant" -ohjelma ohjelma käytössä jo vuosia ja junnaat edelleen paikallaan. LIhakset ei ota kasvaakseen vaikka treenaat lihasryhmän jopa 4 kertaa viikossa ja mukana on kaikki mahdolliset laturit ja buusterit mitä bodarin "käsikirjassakin" lukee =D

 Nykypäivänä internetistä löytyy jos jokin moista tietoa ja totuutta. Sen sijaan, että arvot mikä totuus ja mikä olisi sunulle hyvä ohjelma niin kannattaa ottaa se PT, joka räätälöi juuri sinulle oikeanlaisen ja tehokkaan ohjelman.